top of page
20220803-sykehjemmet2.jpg

Bø bo- og behandlingssenter ligger i svært vakre omgivelser.

Kom til Bø, vi  har et svært godt tilbud

Er du sykepleier? Jakter du gode arbeidsvilkår og et opphold i en kommune med godt kulturliv og masse flott natur? Da er dette jobben du bør søke på.

Bø kommune søker etter to sykepleiere. Den ene stillingen er turnusbasert mellom dag og kveld. Den andre er en turnus om natten ved Bø bo- og behandlingssenter.

Vi anbefaler deg virkelig å lese hele teksten. Her er det mange godbiter!

 

Svært godt tilbud

Bø kommune har svært gode tilbud for noen utdanningsgrupper. Sykepleiere er blant disse.

- Dersom du binder deg for to år, får du et rekrutteringstillegg på 100.000 kroner. Dersom du har studielån, så gir vi deg 30.000 kroner ekstra i året i inntil tre år, men dette er bare en del av pakka, sier pleie- og omsorgsleder Fred Hanssen.

-Har du små barn, skal du vite at vi har gratis barnehage for alle. I tillegg er det 12 timer gratis SFO. Kommunen hjelper deg selvsagt med barnehageplass, sier Hanssen.

 

-Hvis du planlegger å få barn, er Bø et god sted. Vi gir nemlig 25.000 kroner til hvert barn som blir født i Bø. Barnet får ytterligere 25.000 kroner på toårsdagen, sier Hanssen.

 

For dem som flytter til Bø – og kanskje kjøper hus – kan det være greit å vite at eiendomsskatten er svært lav og – skulle du være blant de heldige – har vi ekstra lav sats på formuesskatt.

 

-Vi satser dessuten på utdanning. Det er mulighet for videre- og etterutdanning etter nærmere regler, sier Hanssen.

 

Han understreker at det faglige selvsagt er viktig.

- Hos oss får sykepleiere utvikle sitt fag gjennom å samarbeide med vårt erfarne team av sykepleiere, leger, fysioterapeuter og helsefagarbeidere. Bø bo- og behandlingssenter er en kompakt arbeidsplass der alle helse- og omsorgstjenester i kommunen er lokalisert. Det er dermed en god mulighet å samarbeide «på tvers» av faggruppene, sier Hanssen.

Alle som liker fjellturer vil like seg i Bø.

Vi hjelper deg

Bø kommune liker å være på tilbudssiden. Du har kanskje en partner, som du vil ha med deg til Bø? I så fall skal du vite dette: Bø kommune liker å bli utfordret.

-Dersom du har en partner som trenger jobb, er det bare å fortelle oss det. Så skal vi gjøre vårt for å hjelpe dere å finne jobb for begge, sier Hanssen.

Her finner du en lokal facebookgruppe for ledige jobber i Bø

Her finner du alle ledige stillinger i Bø kommune.

Her finner du ledige jobber i Bø hos Finn

Det samme gjelder hus.

-Bø kommune er i ferd med å kjøpe nye leiligheter til våre ansatte, og vi disponerer en god del leiligheter fra før. Dersom vi ikke har boplass i kommunal regi, er vi behjelpelig med å finne noe i privatmarkedet, sier Hanssen.

Her kan du se hva som er ledig nå:

Se hos Finn

Boliger i Bø er veldig mye billigere enn i resten av landet, og hvis du er en smule «handy» kan du rett og slett gjøre et lite kupp. Astrid Andreassen, kommunens bibliotekar, er blant dem som har valgt å kjøpe et eldre hus. Les hvordan hun gjorde det.

Flytter du til Bø, skal du være oppmerksom på en ting: Veldig mye annonseres på Facebook.

Her er to sider, som det kan lønne seg å følge med på:

Oppslagstavle 1

Oppslagstavle 2
 

Post gjerne en melding på sidene og spør etter det du trenger. Skriv gjerne at du vurderer å flytte hit, så legger folk seg ekstra i selene for å hjelpe deg.

Det er svært mange fordeler med å være ansatte i Bø kommune, sier personalsjef Marius Holst.

Billig

Bø kommune har ikke bare ekstra gode lønnstilbud. Det er totaløkonomien som gjelder.

- Bor du i en by på Østlandet, skal du være oppmerksom på at det er mye billigere å bo nordpå. Ikke minst gjelder dette bokostnadene, sier personalsjef Marius Holst.

- Organisasjonen Huseierne har regnet ut at kostnadene ved å eie en enebolig i Bø er på 104.000 kroner. Det er 23.000 kroner lavere enn landsgjennomsnittet og hele 90.000 lavere enn kostnadene i Oslo, sier Holst.

Les mer hos Huseierne.

Strømprisene er også mye lavere nordpå enn på Østlandet. Her kan du se forskjellene mellom byene i Norge. For Bø, se på prisen for Tromsø.

For øvrig kan det være greit å vite at nesten alle fritidsaktiviteter er så godt som gratis. Kommunen har avtale med alle idrettslag om at barn og unge skal få trene gratis. Det er veldig lave kontingenter i idrettslagene.

- Bø lokker med andre ikke bare med lønn, men du kan spare veldig store summer ved å bo her og det er jo totaløkonomien som teller, sier personalsjefen.

 

Hva er Bø?

Hvor er Bø, spør du kanskje?  Bø ligger i Vesterålen, nært Lofoten og Senja, Norges største øy, Hinnøya, binder øyrikene sammen til en livskraftig region. Bø har cirka 2.500 innbyggere. Kommunen har «Det gode liv i Bø» som motto.

Vil du lese mer om Bø, kan du lese mer her (trykk på lenken)

Pleie- og omsorgsleder Fred Oluf Hansen svarer på dine spørsmål. Ring han på telefon 76 11 42 32 eller send han en e-post.

Fred.hanssen@boe.kommune.no

bottom of page